Tämänhetkinen olotila.. Harmittaa ihan julmetusti, kun on ruokavalio lähtenyt luisumaan ihan väärään suuntaan..Muut polttaa rasvaa kesää kohti, niin tää hankkii sitä lisää 3-4 kiloa. Nooh, äkkiäkös tuommoisen määrän pudottelee ;) En oo hirveesti näitä "peilauskuvia" ottanut, mutta vertailun vuoksi ihan hyvä välillä näpätä. Toivon mukaan parin kuukauden kuluttua peilistä tuijottelisi vähemmällä rasvalla kuorrutettu naikkonen ;)

IMG_1266-normal.jpgIMG_1269-normal.jpg
 

Tämän hetkinen 2-jakoinen saliohjelma ei vaan jotenkin toimi.. Jalkapäivä on ihan loistava, mutta yläpuolella mättää. Tuntuu, että siirtyessä olkapäistä käsiin paukut on jo niin loppu, että reeni jää aina vähän vajaaksi :( Eilen repeilin salilla haukkareita tehdessä, kun se tanko ei vaan noussut jumankeuta.. Ei auttanut veet ja peet :D

Kokeneemman ja viisaamman treenailijan kanssa juteltuani taidan kokeilla 3-jakoista, jossa olkapäät ja kädet olisi ihan eri päivänä kuin esim. rinta/selkä. Tai sitten, että vetävät/työntävät liikkeet olisivat erikseen. Kahtotaan nyt, mitä tässä keksii (=googlettelee ja kyselee viisaammilta ;)